Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife kıyafet görmek

Rüyada kadife kıyafet görmek

Rüyada kadife kıyafet görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, aile hayatında sevinileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, rahatının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kadife kıyafet gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kadife kıyafet görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mavi kadife görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Rüyada siyah kadife elbise görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife ceket görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yalan söyleyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada kadife çanta görmek kararlar alacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kadife kumaş görmek zevki sefa içinde olacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments