Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife çiçeği görmek

Rüyada kadife çiçeği görmek

Rüyada kadife çiçeği görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sonunda mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada kadife çiçeği gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Rüyada kadife çiçeği görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife ceket görmek daha kötü günler yaşayacağına, günahkâr olacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadife görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, özel hayatının renkleneceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kadife ceket görmek ekmeğinin verimli olacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet eder.

Rüyada kadife elbise giymek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aileye büyük bir ev alınacağına delalet eder.

Rüyada kadife kutu görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kadife koltuk görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet eder.

Rüyada siyah kadife elbise görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments