Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kadife elbise görmek

Rüyada mavi kadife elbise görmek

Rüyada mavi kadife elbise görmek istediği başarıya kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Rüyada mavi kadife elbise gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada mavi kadife elbise görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, işinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kadife kumaş görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kadife görmek hayır duaları alacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet etmektedir.

Rüyada kadife elbise giymek tövbelerin kabul olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kadife elbise giymek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, dertlerin aşılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise görmek hanenizde bolluk olacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kadife elbise görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments