Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife elbise giymek

Rüyada kadife elbise giymek

Rüyada kadife elbise giymek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadife elbise giymek gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Rüyada kırmızı kadife elbise giymek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına inanılır.

Rüyada siyah kadife elbise giymek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yardım edeceğine, bunun şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadife elbise giymek insanların yolunu aydınlatacağına, dertleşerek moral bulacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada siyah kadife elbise görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kadife elbise görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kadife elbise görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kadife giymek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments