Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kablo görmek

Rüyada yeşil kablo görmek

Rüyada yeşil kablo görmek kendisi ile gururlanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, canının ve malının garantide olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kablo gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yeşil kablo görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, kazancının helal para olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kablo görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına işaret eder.

Rüyada kablo teli görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kablo bağlamak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Rüyada kablo kesmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kablo görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceyran kablosu görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments