Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik kablosunu kesmek

Rüyada elektrik kablosunu kesmek

Rüyada elektrik kablosunu kesmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, tatsız haberlerin alınacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına inanılır.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada elektrik kablosu görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalettir.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kablo kesmek sevdiği insanların olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kablo görmek huzurun kaçacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına inanılır.

Rüyada telefon kablosu görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments