Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi hortum görmek

Rüyada mavi hortum görmek

Rüyada mavi hortum görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, gönül kapılarının açılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi hortum gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Rüyada mavi hortum görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işaret eder.

Rüyada mavi su hortumu görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, görmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada hortumla ıslatmak eline büyük paralar geçeceğine, mutluluğunun katlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Rüyada rüzgar hortumu görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek sırtının yere gelmeyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada hortumla ıslandığını görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden gelen hortum görmek çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada hortumu görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments