Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden gelen hortum görmek

Rüyada denizden gelen hortum görmek

Rüyada denizden gelen hortum görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayallerinin gerçek olacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada denizden gelen hortum gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Rüyada denizden gelen hortum görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet eder.

Rüyada denizden gelen at görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, başarılı bir kişi olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Rüyada denizden gelen birini görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada askerden gelen birini görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, dinde tartışmaya alamet eder.

Rüyada bol gelen yüzük takmak kafasının rahat edeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulur.

Rüyada uzaktan gelen birini görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, güzel bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada uzak yoldan gelen misafir görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, başarısızlığa düşeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments