Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgar hortumu görmek

Rüyada rüzgar hortumu görmek

Rüyada rüzgar hortumu görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kişinin evlatlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüzgar hortumu gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada hortum rüzgarı görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, işlerin toparlanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortum rüzgar görmek büyük başarılara imza atacağına, işlerin sürekli artacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgarlı hortum görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüzgar hortumu görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgardan hortum görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret eder.

Rüyada çok rüzgar estiğini görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet eder.

Rüyada hızlı rüzgar görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments