Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek

Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek

Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada gözünün mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü köpek görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek mavi gözlü görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bir bebek görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, halinin iyi olduğuna, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalettir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, gelişim içine girileceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına işaret eder.

Rüyada mavi göz farı görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada iri mavi göz görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments