Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü görmek

Rüyada mavi gözlü görmek

Rüyada mavi gözlü görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hastalanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Rüyada gözüne mavi boya görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yolculuğa çıkmaya alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözlerini mavi görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü mavi görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözünün mavi olduğunu görmek başarılı adımlar atacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, aksine daha da zorlaştıracağına işarettir.

Rüyada göz rengini mavi görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, dini inançların güçleneceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi gözlerini mavi görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments