Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına delalet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, girilen yolda zarar edileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, şansızlığın kırılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek içinin hafifleyeceğine, borçlarının azalacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalettir.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments