Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel mavi göz görmek

Rüyada güzel mavi göz görmek

Rüyada güzel mavi göz görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kötü yollara gireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel mavi göz gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Rüyada mavi gözlü güzel bebek görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kazancın daha da arttırılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret eder.

Rüyada güzel mavi göz görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü güzel kadın görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini güzel görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çok güzel göz görmek yüzünü güldüreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kendi gözlerini güzel görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin güzel olduğunu görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gözlerini çok güzel görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments