Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtına dövme yaptırmak

Rüyada sırtına dövme yaptırmak

Rüyada sırtına dövme yaptırmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, işinin en iyisi olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada sırtında dövme görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sırta dövme yaptırmak yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına delalettir.

Rüyada sırtta dövme görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek maddi kriz yaşanacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan dövmesi görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments