Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada dolmuşta yolculuk yapmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, tüm özlemini gidereceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak kızı olanların da gelin edeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada dolmuş beklemek barış için adım atacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada dolmuşta gitmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada dolmuş taksiye binmek yardımda bulunacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuştan indiğini görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuşa para vermek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments