Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuştan inmek

Rüyada dolmuştan inmek

Rüyada dolmuştan inmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada dolmuştan inmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada dolmuşa binip inmek kötü düşmana, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, mahsullerin fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolmuştan inmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada dolmuşu kaçırmak refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolmuşla seyahat etmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşa para vermek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, birikmiş parasının olacağına işarettir.

Rüyada sarı dolmuş görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz dolmuş görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments