Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cübbeyle namaz kılmak

Rüyada cübbeyle namaz kılmak

Rüyada cübbeyle namaz kılmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, işlerinden feragat edeceğine işarettir.

Rüyada cübbeyle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada cübbeyle namaz kılmak attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı cübbe giymek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezuniyet cübbesi giymek hayatındaki rahatlığın artacağına, zor zamanlar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi cübbe görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada beyaz cübbeli adamlar görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hoca cübbesi görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments