Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz cübbe görmek

Rüyada beyaz cübbe görmek

Rüyada beyaz cübbe görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz cübbe gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada beyaz cübbe giymek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına inanılır.

Rüyada beyaz cübbeli birini görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz cübbeli hoca görmek mülk sahibi olacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, maddi olarak zarar edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz cübbeli adam görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz cübbe görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz cübbeli adamlar görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada sarık cübbe giymek resmi bir kurumda işe girileceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek maddi sıkıntıların biteceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments