Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cübbe çıkarmak

Rüyada cübbe çıkarmak

Rüyada cübbe çıkarmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, para ve zaman ayıracağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cübbe çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada cübbe çıkarmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada hakim cübbesi görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cübbe görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarık ve cübbe görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kep ve cübbe giymek anne babayla ters düşüleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı cübbe giymek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada sarıklı cübbeli adamlar görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına yorulur.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments