Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cübbe görmek

Rüyada cübbe görmek

Rüyada cübbe görmek takdir edilen kişi olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulur.

Rüyada cübbe gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sarsmak veya bir sonraki aşamada neler olacağını beklemek arasında bir orta yol bulmak zor olabilir.

Rüyada yeşil cübbeli adam görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hakim cübbesi görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz cübbe görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada yeşil cübbeli hoca görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite cübbesi giymek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, rahat nedir öğreneceğine, yüzlerin asılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cübbeli sarıklı görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Rüyada sarık cübbe giymek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz cübbe giymek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments