Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı çizgili yılan görmek

Rüyada kırmızı çizgili yılan görmek

Rüyada kırmızı çizgili yılan görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çizgili yılan gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada kırmızı çizgili yılan görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet eder.

Rüyada çizgili yılan görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı çizgili yılan görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizgili pantolon görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çizgili kazak görmek işlerinin gelişme göstereceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, yaşamının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çizgili pijama görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments