Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizgili gömlek giymek

Rüyada çizgili gömlek giymek

Rüyada çizgili gömlek giymek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Rüyada çizgili gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sizin için önem taşıyan konuları zorlamanız gerekiyor.

Rüyada çizgili gömlek giymek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, adını herkese duyuracağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek onlar sayesinde kalkınacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek daha rahat para kazanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada çizgili elbise giymek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde çizgi görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz çizgi görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments