Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çizgi görmek

Rüyada mavi çizgi görmek

Rüyada mavi çizgi görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi çizgi gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi çizgi görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine inanılır.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek iyi kısmetleri olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çizgi film kahramanı görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kazancın arttırılacağına işaret eder.

Rüyada avuç içi çizgilerini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, malının da hiç olacağına delalet eder.

Rüyada çizgi çizmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı çizgili yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yalnız kalınacağına, borçların kısa sürede kapanacağına delalet eder.

Rüyada alnında çizgi görmek başarısızlığa düşeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada alında derin çizgi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments