Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çini görmek

Rüyada mavi çini görmek

Rüyada mavi çini görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi çini gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada mavi çini görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, hayır getirecek yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada çini vazo görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada çini görmek deniz aşırı işler yapılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet eder.

Rüyada çini yapmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, önemli atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada çini tabak görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk balık görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi badi giymek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kayık görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, dedikoduya, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments