Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi badi giymek

Rüyada mavi badi giymek

Rüyada mavi badi giymek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, borçlarının kapanacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi badi giymek gördüyseniz:

  • İlişkiler dahil bazı konularda kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz.

Rüyada mavi badi giymek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi badi görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada badi giymek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz badi giymek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah badi giymek kendisine olan güvenin artacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yeşil badi giymek kendisine olan güveninin azalacağına, hayatını yoluna sokacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret eder.

Rüyada sarı badi giymek yepyeni biri haline geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sarı badi görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments