Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kayık görmek

Rüyada mavi kayık görmek

Rüyada mavi kayık görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada mavi kayık gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Rüyada mavi kayık görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada gölde kayık görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, yolunda gideceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada saltanat kayığı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve kayık görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde kayıkla gezmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ırmakta kayıkla gezmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle kayığa binmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirde kayıkla gezmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments