Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çini vazo görmek

Rüyada çini vazo görmek

Rüyada çini vazo görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çini vazo gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada çini vazo görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada çini tabak görmek başarıdan başarıya koşacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada çini görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada çini yapmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada mavi çini görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada kırık cam vazo görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalettir.

Rüyada vazoda beyaz çiçek görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kristal vazo görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments