Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çini yapmak

Rüyada çini yapmak

Rüyada çini yapmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, özlemelerin son bulacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bir fitne çıkarmaya işarettir.

Rüyada çini yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde içine kapanık tutumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada çini yapmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çini vazo görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çini tabak görmek düşmanına galip geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çini görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada mavi çini görmek bekarlar için evlenmeye, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değiş tokuş yapmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine idrarını yapmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments