Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çini tabak görmek

Rüyada çini tabak görmek

Rüyada çini tabak görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ele geçen kazancın azalacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çini tabak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada çini tabak görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada çini yapmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çini görmek çok iyi işler yapılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada çini vazo görmek rahatsızlık vereceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çini görmek kişinin şansının artacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada tabak süslemek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş yemek tabakları görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek çaresiz durumlarda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments