Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çini görmek

Rüyada çini görmek

Rüyada çini görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulur.

Rüyada çini gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada çini vazo görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine inanılır.

Rüyada mavi çini görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada çini yapmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, canlanacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalet eder.

Rüyada çini görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada çini tabak görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments