Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bornoz görmek

Rüyada mavi bornoz görmek

Rüyada mavi bornoz görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi bornoz gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Rüyada mavi bornoz görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi bornoz giymek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada mavi bebek bornozu görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bornozlu görmek canının sağ olacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil bornoz görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret eder.

Rüyada arkadaşını bornozla görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada bornoz giyen birini görmek zengin için yoksulluğa, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, hakkını yedirtmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz almak eşyaların yenileneceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments