Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine mavi boncuk vermek

Rüyada birine mavi boncuk vermek

Rüyada birine mavi boncuk vermek mal kaybına uğrayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada birine mavi boncuk vermek gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Rüyada mavi boncuklu tesbih görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak ticaret ehli kimse olacağına, şansının kendisinden yana olacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi boncuk dizmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada birine mavi boncuk vermek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments