Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli kelebek görmek

Rüyada mavi renkli kelebek görmek

Rüyada mavi renkli kelebek görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ortağından ayrılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli kelebek gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek karamsar ve umutsuz olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına alamet eder.

Rüyada mavi kelebek görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada renkli kelebek görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli kelebekler görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalettir.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments