Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz balon görmek

Rüyada mavi beyaz balon görmek

Rüyada mavi beyaz balon görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, onların kıymetini bileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi beyaz balon gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Rüyada mavi beyaz balon görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada mavi balon şişirmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi uçan balon görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada mavi balon görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına tabir olunur.

Rüyada mavi balonlar görmek birçok dertle muhatap olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli balon görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, işine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz balon görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kırmızı balon görmek büyük mutluluk duyulacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments