Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kırmızı balon görmek

Rüyada beyaz kırmızı balon görmek

Rüyada beyaz kırmızı balon görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işarettir.

Rüyada beyaz kırmızı balon gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kırmızı beyaz balon görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kırmızı balon görmek acı veren durumların vuku bulacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalpli balon görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, canının ve malının garantide olacağına delalet eder.

Rüyada mavi beyaz balon görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalettir.

Rüyada uçan beyaz balon görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz balon uçurmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı beyaz bayrak görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments