Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi balon görmek

Rüyada mavi balon görmek

Rüyada mavi balon görmek işlerin günden güne artacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada mavi balon gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri, girişimler ya da ilişkiler bitme noktasına gelirken, bazıları da yepyeni ufuklara açılabilir.

Rüyada mavi balonlar görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalettir.

Rüyada mavi balon görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli balon görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına alamet eder.

Rüyada mavi balon şişirmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi uçan balon görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi beyaz balon görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sönük balon görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balonla gezmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments