Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi başörtü görmek

Rüyada mavi başörtü görmek

Rüyada mavi başörtü görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada mavi başörtü gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü örtmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada mavi başörtü takmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi başörtü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk başörtü görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtü kesmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtü almak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet eder.

Rüyada ölüden başörtü almak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini yıpratacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments