Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtü kesmek

Rüyada başörtü kesmek

Rüyada başörtü kesmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yüzünün de güleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kişinin evlatlarının artacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, maddi durumun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtü kesmek gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada başörtü kesmek iş kaybı yaşanacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtü takmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada erkeği başörtülü görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını başörtülü görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtü ütülemek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü birini görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments