Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk başörtü görmek

Rüyada mavi renk başörtü görmek

Rüyada mavi renk başörtü görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk başörtü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Rüyada mavi renk başörtü görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalettir.

Rüyada mavi başörtü takmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi başörtü görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek kişinin başarılarının artacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi başörtü örtmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına inanılır.

Rüyada sarı renk başörtü takmak kazancının epey düşeceğine, kalkınacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk başörtü görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına yorulur.

Rüyada başörtü almak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments