Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı beyaz balon görmek

Rüyada kırmızı beyaz balon görmek

Rüyada kırmızı beyaz balon görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, herkesin desteğinin alınacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı beyaz balon gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada beyaz kırmızı balon görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı beyaz balon görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kalpli balon görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, evini ve ailesini unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz balon uçurmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz balon görmek çevresinin genişleyeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada uçan beyaz balon görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments