Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi akan dere görmek

Rüyada mavi akan dere görmek

Rüyada mavi akan dere görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada mavi akan dere gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Rüyada mavi akan dere görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada akan dereler görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan derede yürümek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su akan dere görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada tersine akan dere görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada akan derede yıkanmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, kazançların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada az akan dere görmek hep dinç ve genç kalacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada akan su dere görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments