Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan derede yürümek

Rüyada akan derede yürümek

Rüyada akan derede yürümek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, attığı her adımı düşüneceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan derede yürümek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Rüyada akan derede yürümek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalettir.

Rüyada su akan dere görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil akan dere görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada akan su dere görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, düzenin kurulacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada dereden akan su görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada hızlı akan dere görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada berrak akan dere görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada akan dereden su içmek işlerinin çok yolunda gideceğine, malında azalmaya, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments