Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan su dere görmek

Rüyada akan su dere görmek

Rüyada akan su dere görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, ekmeksiz kalacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sorunlarını gidereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, amacına nail olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada akan su dere gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Rüyada su akan dere görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada dereden akan su görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kafasının rahat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok su akan dere görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, mutluluğa ve neşeye, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına inanılır.

Rüyada akan su dere görmek rahat bir işe girileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada derede akan su görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli akan dere görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada akan derede yüzmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments