Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az akan dere görmek

Rüyada az akan dere görmek

Rüyada az akan dere görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kurtuluşu bulacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada az akan dere gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Rüyada su akan dere görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada akan derede yüzmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada tersine akan dere görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada akan dereler görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada çamur akan dere görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada akan derede yıkanmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada dereden akan su görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına inanılır.

Rüyada şiddetli akan dere görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments