Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan dereler görmek

Rüyada akan dereler görmek

Rüyada akan dereler görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, başına türlü belalar geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereler gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada akan dereden su içmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu akan dere görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada su akan dere görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kendi patronu olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan derede balık görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada az akan dere görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok akan dere görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada tersine akan dere görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan dere görmek hem işinde başarılı olacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments