Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masayı kırmak

Rüyada masayı kırmak

Rüyada masayı kırmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada masayı kırmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Rüyada cam masa kırmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada masayı kırmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon masası görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, daha fazla yakınlaşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük masa görmek daha çok çalışılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mobilya masa görmek onlarla ayrı düşeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta masa görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments