Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam masa kırmak

Rüyada cam masa kırmak

Rüyada cam masa kırmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada cam masa kırmak gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Rüyada cam masa kırmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada masayı kırmak tartışma yaşayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam masa görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada cam masanın kırıldığını görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam masa silmek kazancını çoğaltacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada araba camı kırmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada cam kırmak görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına inanılır.

Rüyada silahla cam kırmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments