Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mobilya masa görmek

Rüyada mobilya masa görmek

Rüyada mobilya masa görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işinin yoluna gireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada mobilya masa gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Rüyada mobilya masa görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunlarının yakında biteceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yeni mobilya satın almak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bereket ve zenginlik olacağına, borçların biteceğine inanılır.

Rüyada mobilyalı ev görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mobilya değiştirmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mobilya yapmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok mutsuz olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kırık mobilya görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mobilya taşımak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments