Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük masa görmek

Rüyada büyük masa görmek

Rüyada büyük masa görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük masa gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada büyük yemek masası görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada çok büyük masa görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük masa görmek insanlar tarafından tanınacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir masa görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada kırılmış masa görmek üzücü olaylar yaşanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret eder.

Rüyada içki masasında oturmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz masa almak umutlarının boşa çıkmayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada nikah masasına oturmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments