Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaya su dökmek

Rüyada masaya su dökmek

Rüyada masaya su dökmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada masaya su dökmek gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Rüyada masaya su dökmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada halının üstüne su dökmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, önemli yerlere geleceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada kafaya su dökmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bardaktaki suyu dökmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalettir.

Rüyada birinin kafasına su dökmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek işinde bol kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada turşu suyu dökmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, rızkının artacağına yorulur.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments